2011.08.01.
Od danas, firma ENVIRO doo je zvanični zastupnik kompanije LUTZ PUMPEN GmbH za teritorije Srbije, Bosne i Herzegovine, Crne Gore i Makedonije. Proizvodni program našeg novog principala možete pogledati na sajtu: http://www.lutz-pumpen.de

2011.07.14.
Obavestavamo nase cenjene korisnike da će od 01. avgusta firma ENVIRO doo zastupati, na bazi eksluziviteta, svetski poznatu firmu LUTZ – PUMPEN GmbH iz Wrtheim-a (Nemačka).

2010.09.07.
U ponudi našeg principala NETZSH MOHNOPUMPEN GmbH (NMP) od sada se nalaze i klipno-rotacione pump (Rotary Lobe Pumps RLP, http://www.netzsch-pumpen.de/en/products/rotary_lobe/), koje se prodaju pod zaštičenim znakom TORNADO. One se najviše koriste u zaštiti životne sredine i hemijskoj industriji (za doziranje abrazivnih i viskoznih fluida), kao i za fluide sa velikom količinom suspendovanih čestica . Ovim potezom firma NMP proširuje svoj proizvodni program i na druge tipove pumpi kao i primenu svojih pumpi u svim granama industrije.

2010.06.18.
Od 2010.06.11 stupio je na snagu Ugovor o distribuciji sa firmom SAVINO BARBERA SNC iz Brandica (Italija) po kome je ENVIRO d.o.o. jedini ekskluzivni distributer u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori za celokupni proizvodni program firme SAVINO BARBERA ( pumpe i agitatori od PVC, PP i PVDF za kiseline i baze )

2010.03.24.
Firma Enviro isporučila je opremu za obradu otpadnih voda za lakirnicu u fabrici FIAT Srbija preko kompanije "Delta inženjering" iz Beograda. Isporučena je filter presa i 32 pumpe različitih tipova i namene.

2008.07.18.
Danas je potpisan Sporazum o ekskluzivnom zastupanju firme ANDRITZ AG iz Graca(Austrija), grupa kompanija EP (Enviromental and Process Business Area), za teritoriju Srbije, Makedonije, Crne Gore i Republike Srpske. EP obuhvata široku oblast odgovarajućih tehnologija, proizvoda i usluga za mehaničke i termičke separacije čvrsto-tečno u komunalnoj i većini drugih industrija, kao što su procesi sa ugljem i mineralima, hemiji i petrohemiji kao i procesima sa hranom. Ova poslovna grupacija je globalni lider na ovom polju i nudi raznoliku podršku od projektovanja do proizvodnje ključnih komponenti za uguščivanje, smanjenje sadržaja vode, sušenje i spaljivanje, kao i montažu i startovanje postrojenja u varijanti "ključ u ruke", uključujući inženjering automatizacije i zaštite. ANDRITZ širom sveta ima do sada instalirano preko 10.000 centriguga, više od 10.000 filter presa i više od 100 linija za sušenje mulja.

2008.05.19.
Našeg partnera Autoclude Ltd je kupila VERDER GROUP i od sada posluje pod imenom VERDER Ltd.

 

Zastupanje i posredovanje

Preduzece za
trgovinu i usluge

Lomina 12
11000 Beograd
Srbija

+381 11 3629062